p1100356

Over Groei

Wij gaan voor goud!

Met elkaar het klantenbestand laten groeien: daar komen wij elke dag ons bed voor uit. We denken buiten de kaders en zoeken naar de grens van de mogelijkheden. Vol enthousiasme en energie gaan wij dag in dag uit voor goud! We zijn actief voor verschillende klanten in allerlei uiteenlopende sectoren.

4b7a6008-enhanced-nr

Onze kernwaarden

Doelgericht

Doelen stellen en daarnaar toewerken. Dat is wat een sporter doet. Stapje voor stapje steeds beter worden en toekomstdroom verwezenlijken. Dat is in de sales net zo. Samenwerken aan lange termijn doelen. En onderweg elke stap vieren die ons in de buurt brengt van die droom.

Doortastend

Groeien vereist structurele training: je werkt jezelf met liefde ‘uit de naad’ om optimaal te presteren. Dat is wat Groei doet. Wij gaan tot het uiterste om groei te realiseren. Gemotiveerd tot op het bot!

Vakkundig

Je bent een vakman als je aan de juiste knoppen draait om je resultaat te verbeteren. In de sport doe je dat met de juiste combinatie van voeding, training en rust. In de sales draait het om vaardigheden, netwerk en techniek. Groei heeft elk detail vakkundig in de vingers!

Met ons groeien?

Elk bedrijf is uniek. Daarom leggen we bewust geen vaste werkwijze aan je op. Graag komen we in contact om te ontdekken waar jouw groeiwensen en groeikansen liggen. Samen bepalen we hoe we verder gaan.

Goed samenwerken kan alleen op basis van vertrouwen. Dat geldt voor ons team en ook voor onze klanten. Wij maken afspraken die we nakomen en stellen realistische doelen. Dat verwachten we ook van jou.

p1111095