4b7a6504

Acquisitie

Structurele acquisitie leidt tot groei

Hanteer jij bij acquisitie ook de tactiek van hollen en stilstaan? In drukke tijden voor je klanten rennen en pas in rustige tijden denken aan groei? Dat is niet verstandig. Wist je dat de meeste leads toehappen in de periode tussen het 5e en 12e contactmoment? Nieuwe klanten vragen dus om structurele aandacht. Investeer nu in acquisitie om de groei van je bedrijf te realiseren!

Altijd aandacht voor acquisitie

Groei zorgt voor structurele doorstroom van acquisitie voor jouw bedrijf. Wij zijn het verlengstuk van jouw organisatie, ook als het druk is. Wij bellen jouw leads – op basis van leadgeneratie of jouw gegevens – en proberen zoveel mogelijk nieuwe afspraken te scoren. Ondertussen kun jij tijd blijven besteden aan waar je goed in bent: je werk doen!

4b7a6193

Groeikansen benutten

Door acquisitie creëren we kansen die leiden tot groei. Een beproefd concept, waar we steengoed in zijn. Wij laten ons niet afschepen. Alleen het beste resultaat is voor ons goed genoeg. We plannen afspraken in, verzamelen leadinformatie en zorgen dat jij beslagen ten ijs komt bij je afspraak of contactmoment.