p1100803

Relatiebeheer

20% groei door goed relatiebeheer?!

Goed werk leveren is essentieel voor je klantrelatie. Maar relatiebeheer is meer! Wist je dat er meer dan 20% groei te halen is bij bestaande klanten? Relatiebeheer kost beduidend minder dan acquisitie en levert gegarandeerd op. Maak van je klanten enthousiaste ambassadeurs en word koploper in jouw markt! Heb je zelf geen tijd om relatiebeheer serieus op te pakken? Groei ontzorgt je graag.

Relaties strategisch aandacht geven

Op basis van de klantpiramide en jouw doelen bepalen we samen een strategie om klanten aandacht te geven, te betrekken en te belonen. De exacte aanpak is uiteraard afhankelijk van je bedrijfsidentiteit en budget. Ook spreken we een passende taakverdeling af. We kunnen ons namelijk voorstellen dat je die tickets voor de Formule 1 liefst zelf aan je trouwe klanten overhandigt! Is relatiebeheer niet jouw ‘ding’? Geen probleem. Dan doen wij het namens jou.

p1100804-1

Klanttevredenheid

Jij wilt graag dat klanten positief over jou spreken. Maar hoe ontdek je dat? Groei kan klanttevredenheidsonderzoek voor je organiseren! Via de nieuwste technieken achterhalen we wat de belangrijkste reden waarom klanten bij jou klant te zijn. De resultaten uit dit onderzoek kunnen helpen bij je relatiebeheer. Heb je goed aandacht besteed aan je bestaande klanten en signaleer je groei? Door een nieuwe meting van klanttevredenheid kan je bevestigen dat je goed op koers ligt.