p1100324

VDBH West

Klant van het eerste uur

VDBH West uit Stolwijk is als klant van het eerste uur al helemaal vertrouwd met de diensten van Groei Services. “Bij de samenwerking met Groei maken we dankbaar gebruik van het unieke commerciële talent van Aron”, vertelt directeur Wilco Boender. “Hij is enorm gedreven en vasthoudend. Maar dat niet alleen, hij is super transparant over zijn werk. Het contact is no-nonsense en laagdrempelig. Voor ons als jong MKB-bedrijf werkt dat heel prettig!”

Specialisme benutten

“Wij hebben ervoor gekozen om Groei de koude acquisitie te laten doen. Van tijd tot tijd bepalen we samen de doelgroep en de focus bij het benaderen van nieuwe klanten. Bij ons is nu bijvoorbeeld ons specialisme halfverharding een van de dingen waarmee Groei de markt op gaat. Na het samenstellen van een lijst met meest kansrijke leads, gaat Groei van start met bellen. Met als doel: kwalitatief goede afspraken generen.”

vdbh-west_logo_rgb_groen

Klant warm houden

“Zelf volgen we de gemaakte afspraken op. Groei houdt ons gedurende het hele salesproces scherp. In onze branche duurt het namelijk wel een tijdje voordat je een eerste contact hebt omgezet in een aanvraag of zelfs een nieuwe opdracht. Het kan zo zijn dat je in februari het eerste contact legt en pas in oktober een aanvraag krijgt. Gedurende al die tijd houden we mede dankzij de inzet van Groei de potentiële klant warm.”

“De betrokkenheid van Groei in de verkoopondersteuning zou ik in deze fase van ons groeiend bedrijf echt niet kunnen en willen missen. Wil je als jong MKB bedrijf groeien en heb je zelf niet de mankracht om dit te realiseren? Dan is samenwerken met Groei een absolute aanrader!”