over-ons-hob-it-services-bedrijfspand

HOB IT

HOB IT is een gloednieuw bedrijf in de cybersecurity en informatiebeveiliging. Vanaf de start op 1 januari 2021 heeft HOB meteen ondersteuning van Groei voor de acquisitie. En dat bevalt boven verwachting. “Groei snapt het spelletje, geeft niet op en voelt moeiteloos waar de klant behoefte aan heeft. Groei opent de deuren waardoor wij naar binnen kunnen gaan. Dat werkt geweldig!”

Vertrouwen wekken

Koude acquisitie is niet de hobby van Arjan Benschop, eigenaar van HOB IT. “Ik zit er te emotioneel in als ik bel. Groei kan met een open vizier bellen. En doordat ze zich ook goed inlezen in de materie – en een spoedcursus van ons krijgen– wekken ze aan de telefoon ook vertrouwen op. Dat is belangrijk, want sommige trajecten duren bij ons wel 1,5 tot 2 jaar.”

Grote MKB-bedrijven

“We hebben vooraf goed uitgedacht welke bedrijven we benaderen. We richten ons op de grotere MKB-bedrijven, waarbij de bedrijfsvoering afhankelijk is van ICT. Die is vaak in de basis wel op orde, maar deze bedrijven moeten echt nog wel een stap maken in informatiebeveiliging. En door onze ervaring in de groot zakelijke cybersecurity kunnen wij daarvoor oplossingen bieden.”

logo-hob-bright-green-250

Vriendelijk doorzetten

Arjan is verrast door de aantallen afspraken die Groei al heeft gemaakt. “Groei laat zich niet uit het veld slaan”, merkt hij op. “Dit doorzettingsvermogen combineert Groei met een vriendelijke en joviale toon. Daardoor gaan de deuren tot op heden makkelijk open. Daar plukken wij de vruchten van!”