p1100804

Grip Lifting

“Wij wilden geen gladde verkoper!” Rik van Wijngaarden van Grip Lifting is duidelijk genoeg. “En juist daarom zijn we bij Groei terecht gekomen. Groei spreekt de taal van onze doelgroep - vooral vrachtwagenchauffeurs en kraanmachinisten. Dat is voor ons erg belangrijk.”

Naamsbekendheid

“We zijn nu zo’n 3,5 jaar bezig met ons bedrijf in vacuümhijsgereedschap voor glas”, vertelt Rik. “Inmiddels zijn we met vier man elke dag vooral druk met ons werk regelen. Daarom is het heel fijn dat Groei de acquisitie structureel door laat lopen. Zodat ons bedrijf tussen de grote spelers in onze specifieke markt meer naamsbekendheid opbouwt.”

logo-grip-lifting

Feilloos gevoel

Grip Lifting voegt op basis van eigen marktonderzoek de leads toe aan de digitale bellijst van Groei. “Groei bereidt zich uitermate goed voor op het bellen en voelt feilloos aan of een klant een snelle vraag heeft of meer technische expertise nodig heeft. Groei schakelt ons dan op tijd weer in. We gaan ook altijd zelf op pad naar afspraken, zodat we die technische expertise kunnen bieden.”

Dat Groei de taal van Grip Lifting leerde spreken maakt het bedrijf uniek, vindt Rik. “Daarnaast zorgt Groei voor een continue onderstroom van acquisitie, waarnaar wij niet hoeven omkijken. Dat geeft een heel goed gevoel!”